Читај ми!

Облачно и суво, сунчано само у једном делу земље

Јутро с маглом, понегде и мразем, једино ће на југу земље пре подне бити сунца. Током дана облачно и суво, само је у Војводини предвече могућа слаба киша. Јутарња температура од -4 до 1, дневна од 6 до 11 степени. У Београду облачно, али без кише. Температура око 7 степени.

Ујутро местимично слаб мраз, у нижим пределима магла или ниска облачност, која ће се понегде и дуже задржати. Током дана умерено до потпуно облачно, а само ће пре подне на југу земље бити претежно сунчано.

Слаба киша очекује се крајем дана и у току ноћи понегде у Војводини. Ветар слаб, променљивог смера, а крајем дана слаб и умерен, северозападни. Најнижа температура од -4 до 1 степен, највиша од 6 до 11.

Претежно облачно и углавном суво биће и у уторак. По котлинама задржавање магле већи део дана. У Војводини и Тимочкој Крајини током дана делимично разведравање.

Ветар слаб и умерен, северозападни. Најнижа температура од -1 до 4, а највиша од 5 до 9 степени, у Тимочкој Крајини до 11. 

Јутро у среду хладно са слабим мразем и маглом. Понегде у нижим пределима и по котлинама задржавање магле и ниске облачности већи део дана, а на планинама и у крајевима без магле биће претежно сунчано.

Најнижа температура од -3 до 1, а највиша од 5 до 11 степени, само ће у крајевима са маглом бити хладније.  

У четвртак у нижим пределима и по котлинама магловито и тмурно, а у брдско-планинским претежно сунчано.

Најнижа температура од -4 до 0 степени, а највиша од 5 до 10, само ће у крајевима са маглом бити хладније.