Читај ми!

Временска прогноза - 21. новембар

Крајем дана падавине престају. На северу читавог дана ведро, највиша дневна од само 3 до 7.

 

 Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(извор: РХМЗ)

 

20.11.2020. Петак: Наоблачење с кишом са севера и запада Србије до краја дана прошириће се на остале крајеве. На југу понегде дуже задржавање магле. Увече и ноћу у планинским пределима слаб снег и стварање мањег снежног покривача, а на северозападу Србије истовремено престанак падавина и делимично разведравање. Ветар слаб и умерен, северозападни. Највиша температура од 7 до 9 степени. Упозорење: МАГЛА-Хоризонтална видљивост <200м, вероватноћа 90%.

21.11.2020. Субота: У већем делу претежно облачно и хладније, на југозападу, југу и истоку Србије у нижим пределима мешовите падавине (киша и снег), а на планинама снег и стварање/мање повећање висине снежног покривача. У Војводини претежно сунчано.  Ветар умерен до јак, северозападни.  Најнижа температура од -2 до 5 степени, а највиша од 3 до 7 степени.

 22.11.2020. Недеља: Ујутро хладно, местимично магла и слаб мраз. Магла или ниска облачност ће се понегде у нижим пределима, по котлинама и долинама задржавати дуже током дана. У осталим крајевима претежно сунчано. Ветар слаб, променљивог смера.  Најнижа температура од -4 до 1 степени, а највиша од 4 до 8 степени.                Упозорење: МАГЛА-Хоризонтална видљивост <200м, вероватноћа 90%.

23.11.2020. Понедељак: Ујутро хладно, местимично магла и слаб мраз. У току дана умерено облачно и суво. Понегде у нижим пределима и по котлинама дуже задржавање магле. Ветар слаб, променљивог смера.  Најнижа температура од -4 до 0 степени, а највиша од 5 до 10 степени. Упозорење: МАГЛА-Хоризонтална видљивост <200м, вероватноћа 90%.

24.11.2020. Уторак: Ујутро хладно, местимично магла и слаб мраз. У току дана умерено облачно и суво. Понегде у нижим пределима и по котлинама дуже задржавање магле. Ветар слаб, променљивог смера.  Најнижа температура од -3 до 3 степена, а највиша од 5 до 10 степени. Упозорење: МАГЛА-Хоризонтална видљивост <200м, вероватноћа 90%.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво