Читај ми!

Михољско лето се не предаје, када се враћа јесен

Сунчано и веома топло. Током дана до 24 степена. Ипак, јутро ће бити хладно, понегде са слабим мразом и маглом. Због магле и ниских јутарњих температура у појединим деловима Србије на снази је жути метео-аларм.

Јутро хладно, понегде са маглом која се може задржати и дуже током преподнева, у већини места са слабим приземним мразем, а на истоку и југу Србије локално се очекује и слаб мраз на два метра висине.

Током дана претежно сунчано и топлије. Ветар слаб до умерен, јужни и југозападни. Најнижа температура од -1 до 9, а највиша од 19 до 24 степени.

У Југозападној, Југоисточној, Источној Србији и на Косову и Метохији због магле и ниских температура у јутарњим часовима на снази је жути метео-аларм, што значи да временске прилике могу бити потенцијално опасне.

Топло и сунчано до суботе, јесен се враћа у недељу 

Слично време и сутра - јутро хладно, понегде са маглом и слабим приземним мразем, а на истоку и југу Србије локално се очекује и слаб мраз на два метра висине. Током дана претежно сунчано и топло. Ветар слаб до умерен, јужни и југозападни. Најнижа температура од -1 до 10, а највиша од 20 до 25 степени. 

У суботу ујутру на северу и западу, а током преподнева и у осталим крајевима наоблачење са кишом уз мањи пад температуре. Ветар слаб до умерен, западни и северозападни. Најнижа температура од 2 до 11 степени, а највиша од 17 на северозападу до 22 степена на истоку и југу.

Облачно и још мало хладније у недељу, местимично са кишом. Ветар слаб, променљив. Најнижа температура од 5 до 11, а највиша од 15 до 18 степени.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се