Временска прогноза - 3. април

После хладног јутра дочекали смо леп и претежно сунчан дан. На северу и западу земље претежно сунчано и мало топлије. У осталим крајевима пре подне претежно сунчано, после подне умерено наоблачење. Највиша дневна температура од 9 до 16 степени. Наредних дана све топлије.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појавe
(извор: РХМЗ)

03.04.2020. Петак: Ујутро хладно са мразем, а понегде и краткотрајном маглом. У току дана на северу и западу претежно сунчано и још мало топлије. У осталим крајевима пре подне претежно сунчано, а после подне умерено наоблачење. Провејавање слабог снега или краткотрајна суснежица могући су увече и у току ноћи понегде на југу земље. Ветар слаб променљив, само још ујутру и пре подне на југу Баната умерен југоисточни. Најнижа температура од -6 до 2, а највиша од 9 до 16 степени. Упозорење: Tmin<0 степени, вероватноћа 90%.

04.04.2020. Субота: Ујутро местимично слаб приземни мраз. Током дана променљиво облачно са сунчаним интервалима и у већем делу суво, само понегде на југу са краткотрајном кишом, а у брдско - планинским пределима са слабим снегом. Ветар слаб и умерен, северни и североисточни. Најнижа температура од 1 до 5, а највиша од 11 до 15 степени.

05.04.2020. Недеља: Променљиво облачно са сунчаним интервалима. Ветар слаб до умерен, источни и североисточни, увече у скретању на југоисточни правац. Најнижа температура од 1 до 6, а највиша од 13 до 18 степени.

06.04.2020. Понедељак: Претежно сунчано. Ветар слаб до умерен, у кошавском подручју јак, а на југу Баната и са ударима олујне јачине, југоисточни. Најнижа температура од 2 до 6, а највиша од 14 до 19 степени. Упозорење: Удари ветра > 17 m/s.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 07.04.2020. до 11.04.2020.)
Претежно сунчано уз даљи пораст јутарњих и дневних температура. У уторак у кошавском подручју ветровито. 

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи