Временска прогноза - 27. март

Пролеће се враћа у наше крајеве. Смењиваће се облаци и сунце, а слабе падавине могуће су само на југу земље. До вечерњих сати ветар ће ослабити. Стиже и топлији ваздух са југозапада и подиже темепратуру. Највиша дневна температура од 10 до 16 степени, топлије на северу земље. 

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појавe
(извор: РХМЗ)

27.03. 2020. Петак Ветровито и топлије. На северу претежно сунчано, током дана повремено уз умерену облачност. У осталим крајевима умерено, а на југу и потпуно облачно, тек понегде са краткотрајном кишом, на планинама са слабим снегом. Ветар умерен и јак источни, у области Хомоља са ударима олујне јачине, увече у слабљењу. Јутарња температура од 1 до 6, највиша дневна од 10 на југу до 16 степени на северу Србије.

28.03.2020. Субота У већем делу променљиво облачно и још топлије са дужим сунчаним периодима, само на југу умерено до потпуно облачно, тек понегде са краткотрајном слабом кишом. Ветар слаб, променљив. Јутарња температура од 1 до 6, највиша дневна од 11 до 17 степени.

29.03.2020. Недеља Променљиво облачно, у западним, јужним и централним крајевима понегде са краткотрајном кишом. Ветар слаб и умерен, северни и северозападни. Јутарња температура од 2 до 8, највиша дневна од 14 до 18 степени.

30.03.2020. Понедељак Постепено наоблачење са севера и запада, после подне и увече местимично с кишом, а температура ће бити у паду па ће увече и ноћу на планинама киша прећи у снег. Ветар слаб и умерен, после подне и увече на северу и истоку и јак северни. Јутарња температура од 1 до 8, највиша дневна од 14 до 18 степени.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 31.03.2020. до 04.04.2020.)
У уторак хладније, на северу суво уз разведравање, у осталим крајевима умерено до потпуно облачно, местимично с кишом, на планинама са снегом, после подне и увече постепени престанак падавина. Почетком априла суво уз пораст дневне температуре. У петак (03.04.) ново наоблачње са југозапада са кишом и падом температуре, на планинама снег. У суботу престанак падавина.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво