Временска прогноза - 19. фебруар

Увече и током ноћи јаче наоблачење са кишом, у вишим пределима са суснежицом и снегом. Температура нижа за још два до три степена. Јутарња од -1 до 4, највиша од 8 до 12 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појавe
(извор: РХМЗ)
 

18.02.2020. Уторак: Умерено наоблачење са северозапада у току дана ће се проширити на остале крајеве, само ће се у Неготинској Крајини задржати претежно сунчано. Ветар у скретању на северозападни и у краткотрајном појачању. Највиша температура од 10 до 17 степени.

19.02.2020. Среда: Променљиво облачно и већи део дана суво са сунчаним интервалима. Увече и у току ноћи јаче наоблачење с кишом, у брдским пределима са мешовитим падавинама (кишом и снегом), а на планинама са снегом. Ветар слаб и умерен, северни. Најнижа температура од -1 до 4, а највиша од 8 до 12 степени.

20.02.2020. Четвртак: Мало хладније и ветровито. Ујутро престанак падавина у Војводини, до средине дана у западним и централним деловима, а увече и  на југу и истоку Србије. Услег умереног и јаког северозападног ветра, на планинама стварање снежних наноса. Најнижа температура од 1 до 5, а највиша од 5 до 10 степени.

21.02.2020. Петак: У већем делу умерено облачно са сунчаним интервалима и суво, само понегде на северу и истоку Србије краткотрајна киша, а на планинама је могуће провејавање снега. Ветар слаб и умерен, севеерозападни. Најнижа температура од -2 до 2, а највиша од 9 до 12 степени.

22.02.2020. Субота: Мало до умерено облачно и углавном суво. Ветар слаб и умерен, северозападни, а на северу и истоку Србије у краткотрајном појачању. Најнижа температура од -2 до 4, а највиша од  9 до 13 степени.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 23.02.2020. до 27.02.2020.)
У недељу и у првој половини наредне седмице променљиво облачно са сунчаним интервалима, углавном суво и осетно топлије, а од четвртка (27.02.) захлађење с кишом, на планинама са снегом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво