Временска прогноза - 10. март

Време сунчано и топло, после подне наоблачење, увече и током ноћи киша. Највиша дневна температрура од 16 степени до 22 степена. Сутра свежије за 5 до 7 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(извор: РХМЗ)

09.03.2019. Субота: На северозападу Војводине претежно сунчано. У осталим крајевима мало и умерено облачно и суво, осим на југоистоку где ће бити променљиво облачно, средином дана са краткотрајним пљусковима и грмљавином. Ветар слаб и умерен западни, северозападни, увече у скретању на југозападни. Највиша дневна температура од 14 до 19 степени.

10.03.2019. Недеља: Претежно сунчано и топло, средином дана и после подне постепено наоблачење са севера, које ће крајем дана и током ноћи условити кишу најпре у Војводини, а до јутра понегде и у западним и централним пределима Србије. Ветар слаб и умерен, у Војводини и на планинама повремено и јак, западни и југозападни. Најнижа температура од 4 до 10 °С, највиша од 16 до 22 степени.

11.03.2019. Понедељак: Хладније. Наоблачење с кишом са севера и запада Србије у току дана ће се проширити на остале крајеве. У већем делу очекује се од 10 до 30 l/m2 кише, највише на западу и југозападу земље. После подне на планинама прелазак кише у снег, увече престанак падавина у Војводини, а током ноћи снег се очекује и у брдским пределима југозападне и јужне Србије. Ветар слаб и умерен, северозападни.  Најнижа температура од 6 до 10 , а највиша од 11 до 16 степени, увече и у току ноћи у осетнијем паду. Упозорење: Количина падавина већа од 30 l/m² за 24 h, вероватноћа 80%. Влажан снег, вероватноћа 80%.      

12.03.2019. Уторак: Још хладније и ветровито. На северу променљиво облачно и суво са сунчаним интервалима. У осталим крајевима ујутро и пре подне падавине - у нижим пределима киша, у брдима (200 до 500 m) мешовите падавине, а на планинама јужне Србије снег. После подне престанак падавина и смањење облачности. Ветар умерен до јак, северни, у току вечери и ноћи у слабљењу. Најнижа температура од 1 до 4 , а највиша од 6 до 10 степени. Упозорење: Влажан снег, вероватноћа 80%.

13.03.2019. Среда: Ујутру понегде слаб мраз, током дана мало и умерено облачно и суво. Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју повремено и јак, југоисточни. Најнижа температура од -2 до 2, а највиша од 9 до 12 степени.               

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво