Врели викенд пред нама, краткотрајно освежење у понедељак

До краја недеље у Србији ће бити веома топло са максималном температуром од 37 степени до 42 степена, а освежење метеоролози очекују почетком наредне седмице. Од среде поново најављују температуре до 40 степени.

Сутра ће у целој земљи бити сунчано и веома топло, уз слаб ветар променљивог смера. Најнижа температура биће од 14 до 24 степена, највиша од 37 до 42.

Сунчано и веома топло, уз слаб ветар, биће и у Београду, с највишом температуром у току дана око 40 степени.

И у недељу већи део дана ће бити претежно сунчано и веома топло, уз температуру која ће ићи у неким местима и до 42 степена.

Увече и у току ноћи доћи ће до освежења, местимично с пљусковима и грмљавином, углавном на северу и западу Србије.

Понегде су могуће и непогоде са градом и олујним ветром. У понедељак ће бити променљиво облачно и осетно свежије са локалним пљусковима и грмљавином.

Од уторка ће бити претежно сунчано уз пораст температуре, у среду и четвртак поново веома топло са највишом температуром од 35 до 40 степени.

Од петка освежење с пљусковима и грмљавином.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво