Читај ми!

На њихову самбу, ми ћемо коло, кажу навијачи Лознице, Врања, Јагодине и Крагујевца

У скорије време - са већим нестрпљењем - нисмо чекали неку утакмицу као вечерашњи меч, на старту Светског првенства у фудбалу, између - Србије и Бразила. Припреме навијача увелико трају, а сви се надају једном - победи нашег тима.

Можда, кажу, Бразил важи за фаворита, али највеће битке често су добијали они за које се веровало да су слабији. Снагу нашој репрезентацији, иако хиљадама километара далеко, вечерас ће пружити цела Србија.

"Навијам за Србију, разбићемо Бразил резултатом два један", каже Вук Ђуричић.

"Први гол ће дати Митровић, а можда и Тадић", прогнозира Теодор Јанчић.

 "Србија је боља од Бразила и не могу нам ништа", процењује Арсеније Јанчић.

Утакмица ће се пратити у скоро сваком дому у Србији, али и у кафићима, ресторанима, на радним местима, па чак и у гаражама, а меч се дочекује са великим оптимизмом.

"Оптимистични су сви навијачи из  Јагодине, Врања и Крагујевца. Кажу, кад је Саудијска Арабија победила Аргентину, и ми ћемо победити Бразил. Надају се победи, али и нерешено било би задовољавајуће. Ипак, навијаће свим снагама, за победу.

Иако за жене, кажу, да не воле фудбал, када је репрезентација у питању и оне ће, тврде, бити испред малих екрана и навијати свим срцем.

Може ли Митровић да надмудри Нејмара? И хоће ли Давид победити Голијата? На та питања знаћемо одговор вечерас у директном преносу на нашој телевизији. Оно што је сигурно, у шали, кажу: "На њихову самбу, ми ћемо коло".

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво