Читај ми!

Где је репрезентација, ту је и Шумадинац Милeнко

То што за три месеца пуни 81 годину није спречило Крагујевчанина Миленка Марјановића, великог љубитеља фудбала, да са породицом отпутује у Катар и бодри наше фудбалере. Своју лојалност и посвећеност репрезентацији, показао је безброј пута, а многи кажу да његово присуство на трибинама доноси срећу.

Навијачки тим из срца Шумадије предводи Миленко Марјановић, спортски радник, заљубљеник у фудбал. Где год да је наша репрезентација, ту је и он. Три деценије путује на сва - европска и светска првенства.

"Поздрављам све наше играче, посебно Филипа Костића и селектора Драгана Стојковића, да знају да ја стижем и да се не сикирају", каже Миленко Марјановић из Крагујевца.

Вођа шумадијске експедиције, своју љубав пренео је на наследнике - синове и унуке.

"Ишли смо у Русију 2018. и сад у Катар. Ја сам узбуђен баш чекамо веома дуго", додаје Вељко Марјановић.

"Нема ништа лепше стварно и памтићемо док смо живи деду, ово је лепо од њега што нас води овако", задовољан је унук Марко Марјановић.

А, деда, ће сигурно бити и права атракција на трибинама - у традиционалној српској ношњи.

"Да виде шта је стара Србија, шта бити Шумадинац, шта бити родољуб и мени је част и задовољство да могу у народној ношњи да одему тај Катар. Ако је врућина, ништа мени не смета, важно је да ја донесем срећу", истиче Миленко Марјановић из Крагујевца.

Пред утакмицу са Бразилом - Марјановићи су оптимисти. Успех је кажу што смо у друштву са најбољима.

"Прво што смо прошли директно у Катар, па онда смо из Б дивизије прешли у А дивизију. Уопше је ова репрезентација за тих годинуипо дана, од када је Драган селектор, доста урадила и вратила поверење", додаје Миленко Марјановић из Крагујевца.

Највернијег навијача Србије и његову породицу, из Крагујевца су испратили пријатељи и песма. Разлога за славље, уверен је, биће и по повратку са светског првенства.