Преко сајта до цимера и сапутника на путовању

Двоје младих Нишлија направило је сајт који нуди налажење сапутника за путовања или цимера за стан. За кратко време сајт је постао врло популаран.

Наташа и Милош су пре две године направили сајт Румејтор (roommateor.com), који има милионски број прегледа. Кажу да је сајт настао из свакодневних потреба студената.

"У студентским данима сам имао потребу да нађем цимера, али није постојало онлајн решење за тако нешто. Углавном су огласи били на стубовима око факултета и на препоруку је ишло, мој колега тражи цимера, моја колегеница тражи цимерку", истакао је Милош Стојановић, један од аутора сајта.

Студентима су омогућили да овде виде и огласе за станове, а касније су додали и тржиште некретнинама. Наташа Митровић, са сајта Румејтор (roommateor.com), истиче да нису знали колико их посла чека.

"Искрено, нисмо знали да можемо успети тако брзо, с обзиром на то што се очекује од једног сајта. Тако да сам изузетно задовољна, драго ми је што је све тако испало", рекла је Наташа. 

Иако су планирали да се преселе у Шпанију, због успеха сајта остали су у Србији.

Главна предност за Милоша је то што могу да раде било где.  Овај сајт је тренутно у Гугловим  претрагама први у Лесковцу и међу првих пет у Нишу и Крагујевцу. Кажу да су углавном учили на својим грешкама.

Последњих месеци су људи из наше земље почели масовније да путују, па су на овом сајту додали и опцију за сапутника на путовању.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво