Читај ми!

Дан Д за зајечарски ФК Тимок

Тим са стогодишњом традицијом пред уласком је у Прву лигу, чека се бараж.

Победом над екипом ФК Дунав из Прахова, али и поразом главног конкурента, Будућности из Поповца, фудбалери зајечарског Тимока постали су коло пре краја шампиони Српске лиге, група Исток. После вишегодишње агоније, коцкице су се коначно склопиле, па је клуб са стогодишњом традицијом дошао пред врата Прве лиге Србије. На реду је бараж.

Војкан Рајчић, шеф стручног штаба ФК Тимок, каже: "Ми не можемо да бирамо, жреб као жреб. Морамо да анализирамо добро противника који нам буде изашао на мегдан, надамо се најбољем. Тимок заслужује да се врати у друголигашко друштво, десет година чекамо овај моменат, даће бог да све то буде како треба." 

На стадиону подно Краљевице сезона још  траје. Сви досадашњи напори играча ће пасти у воду уколико поклекну на последњем степенику. Због тога се максимално озбиљно приступа сваком тренингу.

"То су све добре екипе, све прваци, ко год да дође биће добра утакмица, интересантна забава и за то се игра фудбал, за такве утакмице. Једва чекамо да почне и надамо се добром исходу," оптимиста је Иван Драгићевић, капитен ФК Тимок.

"Спремамо се за то, мислим да Зајечар као град заслужује да има прволигаша, има и пуно талентованих момака, омладинску школу, стварно има талентованих клинаца пуно", процена је Стефана Рудића.

У клубу се надају да ће популарни "бели лабудови" одлепршати у старо јато, где су некада били.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво