Ужице: Јавна расправа о програмским садржајима РТС-а

У организацији Програмског савета РТС-а, у Ужицу је одржана прва јавна расправа о програмским садржајима, са примедбама, сугестијама, похвалама и критикама гледалаца, како би под лупом јавности, РТС на најбољи начин искористио свој креативни и технолошки потенцијал. Јавне расправе ће се одржати и у Сјеници и Зрењанину, а завршна ће бити у Београду.

„Верујем да смо отворен град увек били и да смо то и данас и верујем да смо као грађани свесни значаја квалитета програма, пре свега телевизијског програма јавног сервиса, који има посебну одговорност према својим грађанима, који га директно плаћају за добар рад“, каже Тихомир Петковић, градоначелник Ужица.

„Током читаве године РТС је отворен за мишљена грађана или да се наслоним на онај стари добро познати слоган – дубоко уважавам право грађана да изнесу своје мишљење о томе како РТС поштује њихово право да буду благовремено, објективно и непристрасно информисани о свим релевантним збивањима у земљи и свету“, казао је проф. др Миливоје Павловић, председник Програмског савета РТС-а.

број коментара 0 Пошаљи коментар