Ужице: Јавна расправа о програмским садржајима РТС-а

У организацији Програмског савета РТС-а, у Ужицу је одржана прва јавна расправа о програмским садржајима, са примедбама, сугестијама, похвалама и критикама гледалаца, како би под лупом јавности, РТС на најбољи начин искористио свој креативни и технолошки потенцијал. Јавне расправе ће се одржати и у Сјеници и Зрењанину, а завршна ће бити у Београду.

„Верујем да смо отворен град увек били и да смо то и данас и верујем да смо као грађани свесни значаја квалитета програма, пре свега телевизијског програма јавног сервиса, који има посебну одговорност према својим грађанима, који га директно плаћају за добар рад“, каже Тихомир Петковић, градоначелник Ужица.

„Током читаве године РТС је отворен за мишљена грађана или да се наслоним на онај стари добро познати слоган – дубоко уважавам право грађана да изнесу своје мишљење о томе како РТС поштује њихово право да буду благовремено, објективно и непристрасно информисани о свим релевантним збивањима у земљи и свету“, казао је проф. др Миливоје Павловић, председник Програмског савета РТС-а.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво