Картице за попусте у Свилајнцу

У Свилајнцу је отворен општински кориснички центар. То је нови сервис који грађанима пружа помоћ и подршку кроз различите бесплатне програме и попусте за све категорије становништва.

Пројекат је назван "Свилајчани на првом месту" и могућ је захваљујући добром стању у општинској каси.

С првом „Свилајначком картицом" могуће је остварити лепе попусте у малопродајама, фризерским салонима или код зубара.

Уз картицу многи едукативни, културни, туристички или спортски програми биће потпуно бесплатни.

Нема ограничења у годинама, услов је једино да имате пребивалиште на територији општине Свилајнац.

Картица се добија за неколико минута, у новом корисничким центру. За најмлађе биће организована школа пливања, кошарке и фудбала или часови корективне гимнастике.

За пензионере бесплатни излети и дружења, школа рачунара, позоришне представе и концерти.

Међутим оно што  највише занима  Свилајнчане јесу попусти приликом куповине.

"За сада имамо преко 20 партнера који учествују у програмуи то подразумева да они дају одређене попусте и специјалне цене за наше суграђане са картицом.А колики је попуст? Од 5 до 50 посто," каже Милена Радовић, координаторка Корисничког центра.

Отварањем корисничког центра и издавањем картице, Свилајнац жели да унапреди живот својих суграђана и растерети кућне буџете.

" У буџету општине Свилајнац има довољно новца да можемо грађанима општине Свилајнац, свим категоријама становништва изадјемо у сусрет и помогнемо да сви боље живимо на територији наше општине," каже Предраг Милановић, председник општине Свилајнац.

Већ првог дана  издато је више од 50 картица Вест се брзо проширила по вароши на Ресави, нарочито међу пензионерима, а кад је једноставно,  уз то и бесплатно не чуди велика гужва.

број коментара 0 Пошаљи коментар