НИС снизио цене горива

Нафтна индустрија Србије снизила је цене горива у просеку за 2,5 одсто, односно 2,5 динара по литру, тако да на НИС-овим пумпама бензин кошта 108,2 динара.

Први пут ван редовних 15-дневних промена цена, Нафтна индустрија Србије је на својим пумпама појефтинила нафтне деривате. Компанија је снизила цене горива у просеку за 2,5 одсто, односно 2,5 динара по литру.

Како се наводи у саопштењу, литар моторног бензина и безоловног моторног бензина појефтинио је за два динара и кошта 108,2 динара по литру.

Цена дизела Д2 смањења је за три динара и износи 95,5 динара по литру, а цена евро дизела је 105,9 динара по литру. Аутогас је јефтинији за два динара и кошта 55 динара по литру.

У НИС-у саопштавају да је тај корак у складу са новом пословном политиком и тржишним пословањем компаније. 

Нафтна индустрија Србије има 474 бензинске пумпе што покрива 25 одсто српског нафтног тржишта.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво