Читај ми!

А1 покренуо еФискал услугу – све што је потребно за ваш бизнис

Пратећи потребе пословних корисника, А1 Србија је покренуо еФискал услугу, у складу са новом регулативом о е-фискализацији. еФискал је комплетно решење које ће пословним корисницима омогућити ефикасније пословање, оптимизацију трошкова, као и убрзање пословних процеса.

У жељи да прелазак на нови, дигитални систем фискализације учини што једноставнијим и лакшим, А1 Србија је своје решење у потпуности прилагодила потребама корисника.

То значи да, осим компретног фискалног решења, пословни корисници имати сталну корисничку подршку током процеса пријаве и касније при инсталацији и одржавању.

У жељи да одговори на специфичне потребе корисника, компанија је понудила неколико решења намењена различитим услужним делатностима.

Тако основни А1 еФискал пакет, поред електронског уређаја за фискализацију, обухвата јединствену сертификовану А1 апликацију за поуздан и безбедан пренос података Пореској управи, као и 20 ГБ интернета.

Сходно потребама, корисници могу изабрати један од два уређаја са екраном осетљивим на додир, интегрисаним штампачем фискалних рачуна, скенером бар-кодова и низом других функција.

Један је погодан за фризерске салоне, доставне сервисе и трговинске радње, а други је десктоп модел са два екрана и задовољиће све потребе HORECA и малопродајног сектора, као и остале објекте са високом фреквенцијом купаца и великим бројем производа.

Апотеке, доставни сервиси и трговине могу се определити за А1 еФискал плус пакет, који садржи уређај који је поред издавања рачуна може да обрађује плаћања свим платним картицама, елиминишући потребу за набавком додатних уређаја и апликација за картична плаћања. Пакети су и ценом конкурентни, садрже све законом прописане карактеристике.

Захваљујући својој посвећености да пружи најбоље корисничко искуство А1 корисницима уз врхунска безбедносна решења пружа стабилну и брзу интернет конекцију, да би своје пословање могли да негују и развијају.

Квалитет А1 мреже потврдила су и независна мерења, најпре компанија Оокла која је ову мрежу прогласила најбржом мобилном мрежом у Србији у 2021, а потом и РАТЕЛ (Регулаторна агенција за електронске комуникације), на чијем нациналном бенчмаркингу је рангирана као друга по квалитету.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво