Читај ми!

Српска асоцијација менаџера десети пут бира лидера будућности

Српска асоцијација менаџера јубиларни десети пут покреће номинације за престижне годишње награде које се додељују менаџерима, послодавцима, појединцима и иницијативама који понашањем, изузетношћу, активношћу и одговорним пословањем представљају лидере промена и заслужују да буду истакнути као добар пример у друштву.

У 2021. када се обележава и 15 година пословања Српске асоцијације менаџера, кроз годишње награде биће промовисано подстицање креативности и лидерства у менаџменту и различитим сферама друштвеног и пословног живота.

Овогодишње награде додељују се у следећим категоријама: Менаџер године, Млади менаџер године, Послодавац године, Друштвено одговорна компанија године, Лични/Херојски чин и Специјалне награде жирија.

Номинације трају до 29. октобра, наког чега ће бити одабрани финалисти, док ће најбољи, добитници "пословног Оскара" бити проглашени у децембру, на САМ Гала свечаној додели награда.

Традиционалну титулу Менаџера године у претходној 2020. понела је докторка Јасмина Kнежевић, ЦЕО Белмедика, Послодавац године била је компанија "Термовент", док су у категорији Млади менаџер била додељена два признања - Драгани Милановић, директорки и оснивачу "Роберто Бареси" и Ивану Прибићевићу, директору "Симплифy".

За друштвено одговорну компанију проглашена је "МK група". Чланови САМ-а су прошле године упутили посебну захвалност свим медицинским радницима који су у првим редовима борбе против ковид-19.

недеља, 22. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи