Читај ми!

Пролећни виртуелни спектакл – Webiz конференција 8. и 9. априла

Webiz конференција је 2020. године постала први прави "live virtual experience", када је одржана уживо са говорницима из студија, пруживши домаћој публици потпуно ново искуство онлајн формата. Ове године биће више Webiz догађаја, који ће се фокусирати на главне области пословања 21. века, почевши од виртуелне конференције путем лајв видео-стрима 8. и 9. априла.

Како је изгледало прошлогодишње издање Webiz конференције, може се погледати у официјалном афтермуви видео-клипу.

Ове године нас не очекује само један, већ више Webiz догађаја, који ће се фокусирати на главне области пословања 21. века, почевши од виртуелне конференције путем лајв видео-стрима 8. и 9. априла, а која ће, по свему судећи, надмашити сва досадашња очекивања, уз нови, продукцијски унапређен доживљај.

Централна тема априлске конференције: "Innovation & Women empowerment", окупиће најважније представнике ових области и померити границе одржавања онлајн догађаја још једном.

Циљ конференције је демократизација иновација, односно представљање различитих начина како може да се иновира – у компанијама било које величине, у оквиру било ког одељења, функције или занимања.

Са друге стране, тема родне равноправности је актуелнија више него икад. Желимо да подржимо професионални развој жена у свакој сфери пословања и створимо свет у којем сви имају једнаке шансе за успех.

Очекује нас два дана динамичног програма, 14 панела и више од 40 учесника – представника водећих компанија, стартапа и њу-ејџ занимања.

На конференцији ће учествовати представници великих компанија као што су „Мајкрософт“, "Centili", "TeleGroup", "SAGA", "PwC Serbia", али и оснивачи успешних стартапа: "60seconds", "Bitebell", "PygmyTITAN". 

Међу домаћим говорницима који ће учествовати на Webiz конференцији су и Борислав Миљановић, Founder & CEO Represent System-a, Небојша Ђурђевић, генерални директор Иницијатива „Дигитална Србија“, Зоран Васиљев, "Group CEO Centili", Бранислава Антовић Founder, Editor-in-Chief, "Brana's Divine World", Биљана Ждрале, CEO стартапа „Боостоњски“ и многи други.

Поред врхунских стручњака са домаће сцене, Webiz конференцији ће се придружити и светска имена, као што су Стефан Каустер, Partner, Head "Ecosystem Consulting" глобалне истраживачке организације "Startup Genome", затим Јан Коблер, Managing Partner великог инвестиционог фонда "South Central Ventures", Ричард Андемарк, Founder и CEO школе примењене информационе технологије „Салт“.

Целокупан програм заједно са листом учесника, можете погледати овде.

Сама стреаминг платформа за праћење конференције је интерактивна, тако да ће публика моћи да се укључи и постави питања говорницима, баш као и на конференцијама уживо.
Након њеног завршетка, учесници ће добити приступ снимку целокупне конференције, како би могли да погледају омиљена предавања и панеле још једном и извуку главне поруке.

Генерални спонзор Webiz конференције је ОТП Банка Србија, док су конференцију у својству партнера, подржали и "ICT Hub", "AFA", "DSI", "IAB", "USAID", "Impact Hub", остали спонзори "Kliping", "Nectar", "Fun&Fit", као и пријатељи конференције "Direct Media", "PMC", у организацији CMA.

Карте за конференцију могу се купити онлајн, на вебсајту Webiz конференције.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво