Читај ми!

Кеш у рукама – без банкомата

Нова услуга Прокредит банке омогућава Мастеркард корисницима да приликом куповине подигну до 5.000 динара.

Корисници Мастеркард картице (било које банке) од сада имају могућност да, при куповини у објектима који користе ПОС терминал Прокредит банке, подигну 5.000 динара. 

Другим речима, ако вам се деси да вам је потребна готовина, а у близини нема банкомата, потребна вам је само Мастеркард картица коју имате у новчанику да ту операцију обавите у радњи уместо на банкомату – брзо, сигурно и једноставно.

Прокредит банка представила је нову услугу "Плати и подигни кеш", која вам омогућава да подигнете до 5.000 динара на продајним местима са ПОС терминалом Прокредит банке када рачун плаћате својом Мастеркард картицом.

Да бисте подигли поменути износ, довољно је да купите нешто у том објекту, износ није битан, то може бити и паковање папирних марамица, платите Мастеркард картицом и продавац ће вам понудити да подигнете суму коју желите.

Ова опција је тренутно доступна на више од 50 продајних места широм Србије, важи за сваку обављену куповину, независно од њене вредности, и доступна је искључиво Мастеркард корисницима.

На пример, уколико је рачун који плаћате 1.000 динара и желите да подигнете 5.000 динара, ваш банковни рачун ће бити задужен за укупно 6.000 динара.

"Плати и подигни кеш" услуга ће вам свакако олакшати и улепшати свакодневницу, јер време које иначе потрошите у потрази за банкоматом сада можете да проведете на квалитетнији начин.

уторак, 16. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво