Почела акција "Фијата" – рециклажа и продаја старо за ново

Фабрика "Фијат крајслер аутомобили" у Крагујевцу, желећи да подигне продају модела који се производе код нас, поново је покренула акцију рециклаже старих возила. За стари аутомобил можете да добијете попуст и до 2.200 евра, а процедура је веома једноставна.

Сви који желе да рециклирају аутомобил треба да се јаве у најближи "Фиjат" центар где је акција већ почела. Трајаће до 15. октобра. Сваки ауто ће бити процењен, а касније ће се одлучити да ли је за рециклажу или за продају старо за ново. Добит је 2.200 евра.

"Свим купцима који се одлуче да им је крајње возило које су изабрали 'фијат 500Л' у крос или спорт пакету опреме", каже Игор Шефо из "Фијат Крајслер аутомобила".

У рециклажним центрима спремно чекају стара возила.

"Поцедура возила је једноставна, не траје дуже од 15 минута. Потребна је лична карта и саобраћајна дозвола, а уколико је возило регистровано скидамо таблице и предајемо их власнику који мора да их одјави у МУП-у", објашњава Слободанка Станојевић из Центра за рециклажу.

Уколико нисте власник возила, морате да имате овлашћење дато од нотара. За последњих десет година рециклирано је 15.000 возила.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво