Драгољуб Дамљановић – нови председник Српске асоцијације менаџера

Српска асоцијација менаџера изабрала је новог председника Драгољуба Дамљановића из фирме "Шнајдер електрик" који ће заменити досадашњу председницу Станку Пејановић из "Горење хајсенса".

На скупштини Српске асоцијације менаџера је речено да ће бити посвећена знању менаџера и темама попут одлива стручњака дигиталне трансформације, промени бизнис модела и стварања боље и сигурније будућности.

"Имамо примере и да наши менаџери из Србије воде интернационалне компаније. То је и мој пример, ја сам у ‘Хајсенс јуроп‘ од пре две године. Исто тако и обрнуте примере да менаџери из Европе долазе да раде у Србији, а запослени су такви какво је окружење у којима раде. Ја не мислим да могу много да утичу осим ако компанија има добру стратегију, фер политику", каже Станка Пејановић, досадашња председница Српске асоцијације менаџера.

Новоизабрани председник Српске асоцијације менаџера Драгољуб Дамљановић истиче да ће пробати да изађу ван београдског контекста да дођу до квалитених менаџера у другим градовима у Србији.

"Размена искустава између нас је неопходна како би свако у свом бизнису што брже напредовао. Свакако ћемо пробати да изађемо ван београдског контекста да пробамо да дођемо до квалитених менаџера у другим градовима у Србији и трећа ствар је да постанемо мало релевантнији саговорник друштва, Владе за ствари које се тичу бизниса, односа према запосленима, радног законодавства", закључује Дамљановић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво