Издата дозвола за изградњу најдуже деонице обилазнице око Београда

Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре издало је грађевинску дозволу за изградњу најдуже деонице обилазног пута око Београда, од тунела Стражевица до петље Бубањ поток.

Дозвола се односи на деоницу 6 Сектора Б обилазнице око Београда, дужине 10 километара.

Градиће се ауто-пут у пуном профилу, а најзахтевнији објекти на овој деоници су петља Бубањ Поток и петља и тунел Бели Поток, наводи се у саопштењу Министарства.

Реч је о најдужој и најскупљој деоници на целом Сектору Б обилазнице око Београда, који се протеже од моста преко Саве код Остружнице, у дужини од 19,5 километара.

Реализацијом пројекта, након 30 година, биће комплетиран саобраћајни прстен око Београда.

Вредност радова на изградњи Сектора Б обилазнице око Београда од Остружнице до Бубањ Потока је 207 милиона евра, а главни извођач радова је кинеска компанија "Пауер Чајна", наведено је у саопштењу.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи