Радови на Коридору 11 у завршној фази, постављају се ограде и звучни зидови

Mинистарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић је обишла трасу Коридора 11 од Обреновца до Љига како би се уверила да ће све бити спремно за пуштање ове деонице у саобраћај у недељу. 

Зорана Михајловић се састала са представницима извођача на деоници од Обреновца до Љига, са којима је разговарала о динамици завршетка радова. 

Михајловићева је поновила свима који учествују у изградњи овог ауто-пута колико су за Србију важни завршетак и пуштање у саобраћај деонице Обреновац–Чачак, саопштило је Министарство грађевинарства и саобраћаја. 

"Нема ништа лепше од тога да се граде путеви. Данас сам ту да проверим докле се стигло са извођењем радова и да се уверим да ће све бити спремно за пуштање ауто-пута у саобраћај у недељу. Министарство је ту, као и до сада, да вам пружи неопходну подршку", рекла је Михајловићева.

Џанг Ђијанчао, генерални директор "Чајна Шандонг" огранка за Србију, известио је потпредседницу Владе о динамици радова. 

"Као што сте могли да видите пролазећи трасом, сви радови су у завршној фази. Радимо на постављању ограде, звучних зидова и хоризонталне сигнализације. Упоредо се ради на кошењу траве и чишћењу трасе. Поштована потпредседнице, уверавам Вас да ће све бити спремно за саобраћај и пре недеље", рекао је Ђијанчао. 

Деоница Обреновац–Прељина дуга је 103 километра и биће свечано пуштена у саобраћај, у присуству председника Републике Александра Вучића, у недељу 18. августа.

број коментара 0 Пошаљи коментар