Летови "Туркиш ерлајнса" по плану

Од 16. јула од 14.30 сви летови ће се наставити по плану, саопштило је "Туркиш ерлајнс".

Пословање на истанбулском аеродрому "Ататурк" се нормализује и настављамо са летовима, саопштила је компанија "Туркиш ерлајнс".

Од 16. јула од 14.30 h (ЕЕСТ) сви летови ће се наставити по плану, саопштава "Туркиш ерлајнс".

Услед новонастале ситуације путницима који имају индивидуалну или групну резервацију за неки од  летова - летови "Туркиш ерлајнс" (укључујући "Анадолијуџет"), одласци/доласци у Турску (укључујући домаће летове) и/или транзитни летови преко Турске, летови између 15. јула и 17. јула (закључно), летови за које су карте издате закључно са 15. јулом 2016., под условом да се карте промене закључно са 15. августом, компанија нуди одређене могућности, без обзира на оригиналне услове промене карата.

Компанија наводи да ће се све промене резервација обављати без икакве накнаде под условом да се путовање реализује у оквиру исте регије (по правилима ИАТА-е) и исте кабине.

Што се тиче захтева за рефундацију - за потпуно неискоришћене карте, рефундација ће се извршити у потпуности, за делимично искоришћене карте, рефундација за преостале летове ће се извршити у потпуности.

Валидност карте се може продужити најкасније до 15. августа 2016. (закључно) без икакве накнаде. 

"Захваљујући народу Турске, изражавамо захвалност нашим путницима за њихово разумевање због насталих непријатности", наводи се у саопштењу. Непоколебљивом вољом народа, Турска је крочила у нови дан са много јачим осећањем демократије и слободе, наводи у званичној изјави "Туркиш ерлајнс".  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије