Читај ми!

За дечаком из Херцег Новог трага и европска агенција "Фронтекс"

Европска агенција за заштиту граница "Фронтекс" укључила се вечерас у извиђање и потрагу за несталим дечаком Н. В. из Херцег Новог, кога су таласи прексиноћ током невремена повукли у море.

Како сазнаје Радио Црне Горе, хеликоптер ове агенције поседује термовизијску камеру и тренутно претражује акваторијум од острва Мамула до Херцег Новог и лево према Зеленици и Кумбору.

"Активности ће бити настављене вечерас и сјутра рано ујутру како би се што детаљније истражио терен, сходно временским приликама", казали су из херцегновске полиције.

"Фронтекс" је европска агенција за заштиту граница, и има мандат да помаже црногорским институцијама када је у питању гранична безбедност.

Тринаестогодишњи Н. В. из Херцег Новог нестао је прексиноћ око 22 сата са шеталишта Пет Даница. Од тада се трага за њим и у мору и на копну. Првобитна информација је била да је тринаестогодишњак сишао са шеталишта да би се сликао са другом и да га је повукао талас у море.

У данашњој потрази учествовао је и хеликоптер Војске Црне Горе.

Данило Мијајловић, из Регионалног ронилачког центра Бијела, саопштио је за Портал РТЦГ да су и данас имали лоше услове роњења, велике таласе и слабу видљивост. 

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво