Читај ми!

Секретар ФК Звездара: Хулигани напали родитеље да отму заставу - деца безбедна, остајемо на турниру

Секретар Фудбалског клуба Звездара Иван Стојимировић каже да је до инцидента у Сарајеву дошло после утакмице, када су хулигани ушли у хотел на Илиџи и сузавцем напали Београђане у покушају да им отму заставу, на којој ћирилицом пише Звездара. Остајемо на турниру, рекао је Стојимировић и додао да ће се кући вратити у недељу, након утакмице.

Нападачи су имали бакље и ножеве, рекао је за РТС секретар Фудбалског клуба Звездара Иван Стојимировић након што су на Илиџи нападнути родитељи деце која су из Београда отишла у Сарајево на међународни фудбалски турнир. 

"Фудбалски клуб Звездара из Београда учествује на овом турниру већ три, четири године, без икаквих проблема. На повратку са утакмице десио се инцидент који није требало да се догоди на дечјем турниру. Група младића маскираних је испрскала сузавцем наше родитеље и у гужви један од родитеља је убоден ножем на срећу без тежих повреда. Отпуштен је у хотел. Захваљујемо се свима који су се јавили да понуде било какву помоћ", рекао је Стојимировић.

Истакао је да је појачано обезбеђење за све учеснике турнира. Навео је и да су деца безбедна и да ће се вратити за Београд након такмичења.

"Деца су безбедно, полиција је у хотелу, нема никаве тензије, настављен је турнир. Остаћемо да завршимо турнир због деце. Сутра се наставља такмичење и после такмичења се враћамо за Београд", изјавио је Стојимировић.  

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво