Масакр у Тузли

Томислав Петровић [45], из за сада непознатих разлога убио је јутрос шесторо људи, у месту Трстије - Доња Липница код Тузле.

Према досадашњим информацијама, наоружани Томислав Петровић убио је троје комшија у њиховим кућама, а затим ушао у аутобус и убио још три особе, притом ранивши возача.

'Након што је убио тројицу комшија у њиховим кућама, Томислав Петровић је кренуо ка аутобуском стајалишту и са пиштољем ушао у градски аутобус где је убио још троје људи и ранио возача аутобуса. Возач је тешко рањен након чега је уз помоћ мештана овог насеља, који су му пружили прву помоћ, успео да дође до Универтитетско клиничког центра у тешком здравственом стању', казао је портпарол Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона Миралем Малкић.

Служба за комуникације УКЦ Тузла саопштила је да је у раним јутарњим сатима у Универзитетски клинички центар Тузла примљен је М.Ч. [1967.] с повредама насталим ватреним наоружањем. Реч је о тешким телесним повредама.

'У току је оперативно збрињавање насталих повреда, а пацијент је за сада ван животне опасности', саопштено је из УКЦ.

Према изјавама очевидаца, Петровић је убио комшије Мињу и Кају Петровић и Иву Маркановића, а затим и троје путника који су се налазили у аутобусу. Мештани кажу да се Петровић чудно понашао и да је патио од депресије, али да нико није ни сумњао да би могао починити овакав злочин.

Полиција Тузланског кантона ухапсила је убицу који се тренутно налази у просторијама МУП-а након чега ће бити предат надлежном тужилаштву. За сада нико не жели да говори о мотивима масакра у Тузли.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.