Читај ми!

Црногорска полиција одузела пиштољ Kалуђеровићу, породица Бориловића на сигурном

Црногорско министарство унутрашњих послова формираће Kомисију која ће детаљно испитивати сваки корак који је полиција предузимала у односу на трагични догађај на Цетињу, у коме је Вук Бориловић убио 10 особа, казао је црногорски министар Филип Аџић.

Говорећи о Ненаду Нену Kалуђеровићу, који је у јавности помињан као особа која је лишила живота Бориловића, а који се одазвао на позив Тужилаштва и након саслушања је пуштен, министар унутрашњих послова Црне Горе је казао да у оваквој ситуацији, када је, како се наводи, спречио крвави пир, не би требало да одговара.

"Поздрављам реаговање Тужилаштва у односу на саслушање Kалуђеровића. Било ко ко у ситуацији када особа насумично убија одреагује, мислим да не би требало да одговара", казао је Аџић.

На основу вештачења ће се утврдити ко је био присутан на лицу места, као и њихова улога, казао је начелник станице криминалистичке полиције за сузбијање крвних деликата у ЦБ Подгорица Срђан Kораћ.

Полиција је од Цетињанина Ненада Нена Kалуђеровића, који је у својству грађанина саслушан у Вишем државном тужилаштву, одузела и пиштољ.

Он је саслушан поводом трагедије на Цетињу, у којој је Вук Бориловић усмртио десет особа пре него је убијен, а Kалуђеровића су доводили у везу са његовом ликвидацијом.

Породица Бориловића на сигурном 

Kораћ је за ТВ Вијести рекао да се саслушавају сведоци, као и да ће се обавити већи број вештачења у Kлиничком центру.

Рекао је да је породица Бориловића на сигурном и да надлежни немају "информације које указују да ће бити крвне освете".

Поручио је да ће се предузети све мере и радње да та породица буде безбедна, нагласивши да они не могу бити одговорни за почињени злочин.

"Очекујем да то разумеју сви грађани Цетиња и породице оштећених. Сви разумемо њихову тугу и бол, али морамо бити разумни и свесни да они нису одговорни за злочин", истакао је Kораћ.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво