Читај ми!

Бомбашки напад на председника Фудбалског савеза Албаније

Снажна експлозија испред куће председника Фудбалског савеза Албаније уочи гласања о новом шефу те организације. Полиција блокирала Драч. Велика материјална штета, нема повређених.

Маскирана особа поставила је експлозив испред куће председника Фудбалског савеза Албаније, Арманда Дуке, али у експлозији није било повређених, јављају албански медији.

Експлозија је уследила након што је Фудбалски савез Албаније почео процедуру избора новог председника и, како тврди Дука, серије претњи које је добијао претходних дана.

Албанска полиција одмах је блокирала делове Драча у потрази за маскираним мушкарцем који је поставио пакет са експлозивом у непосредној близини куће Арманда Дуке.

У тренутку експлозије у кући се налазила само његова супруга.

Мотив за овај напад није познат, али се Дука недавно сукобио са градоначелником Тиране Ерионом Вељијајем, који је у неколико наврата вређао званичнике Фудбалског савеза Албаније и претио им. 

"Он је мој ривал, а не непријатељ", одмах је реаговао градоначелник Тиране, тражећи од полиције да што пре ухвати починице овог напада.  

 

четвртак, 02. мај 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво