Читај ми!

Подгорица, саслушана држављанка Србије због покушаја да намами децу у такси

Држављанка Србије осумњичена да је јуче возећи се таксијем кроз Подгорицу, заустављала аутомобил на аутобуским стајалиштима и тражила од деце да уђу у такси, саслушана је након привођења у Центар безбедности Подгорица, потврђено је порталу РТЦГ из Управе полиције.

Будванска полиција привела је синоћ држављанку Србије која је, према наводима извора из полиције, како преноси РТЦГ пронађена у том граду у друштву мушкарца.

"У питању је држављанка Србије, а поступало се по оперативним подацима да се у Будви налази жена која је возећи се таксијем кроз Подгорицу тражила да возач стаје на аутобуским стајалиштима, како би она тражила од дјеце да уђу у такси. Та особа је јуче поподне дошла у Будву, након чега је будванска полиција, поступајући по молби колега из Подгорице, реаговала и привела ту особу", навео је извор портала РТЦГ-а.

Родитељи у пријави наводе да су две непознате особе покушавале да намаме две девојчице и једног дечака у возило, док су на аутобуском стајалишту деца чекала превоз до школа.

Полиција је погледала снимке надзорних камера с места догађаја и узела изјаве очевидаца.

"За сад, индиције говоре да у чињеничном опису овога дјела нема елемената кривичног дјела које се гони по службеној дужности, а такође отмице", саопштио је Дарко Милоњић из ЦБ Подгорица у Дневнику ТВЦГ.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи