Читај ми!

Здравко Кривокапић почетком новембра у званичној посети Србији

Председник Владе Црне Горе Здравко Кривокапић боравиће у званичној посети Србији 2. и 3. новембра ове године, преносе црногорски медији.

Црногорски премијер Здравко Кривокапић долази у посету Србији на позив председнице Владе Србије Ане Брнабић, пишу црногорски медији.

На седници Владе Црне Горе утврђена је платформа за званичну посету, током које су планирани сусрети са највишим државним званичницима Србије.

"Званична посета председника Владе биће у функцији јачања билатералних односа, као и унапређења политичког дијалога и укупне сарадње. Посета представља и прилику да се истакне важност стабилног и сигурног региона, као и значај његове јаче интеграције кроз механизам Берлинског процеса, којим се учвршћује европска перспектива Западног Балкана", наведено је у документу.

Најављено је и да ће посета бити одлична прилика за разговор о моделима усмереним на превазилажење здравствених, економских и других изазова условљених пандемијом коронавируса са којима се две државе суочавају.

У Кривокапићевој делегацији биће и његови саветници Вања Радевић, Иван Шикмановић и Никола Зечевић, као и Ана Ражнатовић, отправник послова у Амбасади Црне Горе у Србији и Ивана Маловић, шефица кабинета премијера.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво