Читај ми!

Због нереда на Цетињу прекршајне пријаве против још 10 особа

Црногорска Управа полиције идентификовала је и поднела прекршајне пријаве против још седам особа које су 4. и 5. септембра на Цетињу на непријављеном јавном окупљању нарушавале јавни ред и мир, као и три особе које су 12. септембра на непријављеном окупљању уклониле заштитну ограду, саопштено је из Управе полиције.

Припадници црногорске полиције су идентификовали седам особа које су нарушавале јавни ред и мир на Цетињу 4. и 5. септембра тако што су уклониле заштитну ограду и каменицама и разним другим предметима гађали полицајце.

Ове особе су се оглушиле о издата упозорења и наређења припадника полиције и наставила са изазивањем нереда.

Цетињска полиција је против П. М. (34), Ј. Д. (48), Р. Ч. (47), И. Ђ. (58), Б. Г. (39), Ј. В. (64) и Д. В. (34) сви из Цетиња, поднела прекршајне пријаве због почињених прекршаја из Закона о јавном реду и миру.

Осим тога, идентификоване су особе које су на непријављеном јавном окупљању 12. септембра на Цетињу физички уклониле заштитну ограду.

Против М. Г. (38), Р. В. (30) и Б. Ђ. (31) из Цетиња, полиција је такође поднела прекршајне пријаве због почињених прекршаја из Закона о јавном реду и миру.

Поред наведеног броја, полиција је идентификовала још 57 особа које су учествовале у нередима на Цетињу и у току су полицијско-тужилачке мере и радње.

Против четири особе су већ поднете кривичне пријаве, против три прекршајне пријаве, а за 12 особа су издати прекршајни налози.

Из црногорске Управе полиције истичу да у сарадњи са надлежним тужилаштвом настављају активности на идентификацији починилаца прекршаја и кривичних дела извршених на непријављеним јавним окупљанима на Цетињу.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи