Читај ми!

У рацији у Бањалуци ухапшени и држављани Србије осумњичени за организовање проституције

Бањалучка полиција ухапсила је више људи из Републике Српске, Србије и Словеније током рације у угоститељском објекту у Бањалуци, у оквиру акције усмерене на откривање проституције и неовлашћене производње и промета опојних дрога.

Оперативна акција "Долар" реализована је током претходне ноћи и траје криминалистичка обрада лица и рад на документовању тог предмета, навела је полиција.

"Све мјере и радње у оквиру ове акције предузете су под надзором Окружног јавног тужилаштва Бањалука, а одређене активности у вези с акцијом и даље су у току" саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

У саопштењу се прецизира да је у оквиру ове акције обављена рација у угоститељском објекту у Бањалуци, власништво особе чији су иницијали Л. Ж. из Прњавора, који је ухапшен због основа сумње да је починио кривична дела навођења на проституцију и непоступања по здравственим прописима за време епидемије.

Ухапшена су и лица чији су иницијали А. М. и Н. Ш. из Бањалуке, те М. В, А. С, З. Д. и Н. К. из Србије због основа сумње да су за новац пружале сексуалне услуге у угоститељском објекту, а од тих особа одузета је одређена количина новца, наводи се у саопштењу.

Такође, ухапшена су и четири држављанина Словеније - Б. Ћ, код којег је пронађен кокаин, те М. С, А. Д. и М. Ф. за које је извршеним тестирањем утврђено да су позитивни на присуство те дроге.

Одређене активности у оквиру ове акције и даље су у току.
 

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво