Читај ми!

Протест опозиције у Скопљу, траже оставку Заева

У организацији опозиције одржан је протест испред зграде Владе Северне Македоније у Скопљу под геслом "Заев оставка – слобода народу".

На данашњем протесту председник ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски позвао је грађане на масовне протесте, јер каже постоје информације да ових дана Заев продаје Македонију.

Мицкоски је додао да Зоран Заев припрема национални пораз, али да од сваког зависи да ли ће то променити.

"Као човек и као појединац могу много тога, али сви заједно, уједињени једни поред других, можемо све. А за ову битку, драги пријатељи, потребни су људи. Млади и стари, мушко и женско, требало би да се усуде и супротставе се", рекао је Мицкоски, преноси Весник.

Мицкоски је истакао да ће, ако сада у ове сате, дане не изађемо и не супротставимо се, бити прекасно.

Опозициона македонска партија ВМРО-ДПМНЕ протестовала је у и четвртак увече колоном аутомобила у Скопљу због, како је навела, "заштите националних црвених линија, последње линије одбране македонског идентитета".

ВМРО-ДПМНЕ је позвао људе да протестују против националне политике Зорана Заева и владе, који су, како наводе, спремни да распродају македонске националне интересе.

"Организовањем овог протеста желимо да на миран начин изразимо револт против намере владе и Заева да тргују нашим језиком, народом, идентитетом и историјом", наводи се у саопштењу.

ВМРО-ДПМНЕ тражио је од људи који учествују у протесту да поштују заштитне мере уведене због корона вируса, укључујући држање дистанци и ношење маски, како би се заштитило јавно здравље.

недеља, 22. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи