Три држављанке Србије ухапшене у Колашину

Три српске држављанке су ухапшене у Колашину због кршења здравствених прописа, саопштио је МУП Црне Горе.

Поступајући по оперативним информацијама, полиција је у Колашину контролисала путничко моторно возило којим је управљао А. В. из Подгорице.

Према саопштењу МУП-а Црне Горе, у возилу су се налазила још два лица, безбедносно интересантно лице З. Б. из Колашина и женска особа М. М. која је дала своје податке, али која код себе није имала идентификациона документа.

Они су доведени у службене просторије Одељења безбедности Колашин ради утврђивања идентитета и даљих мера и радњи из надлежности полиције.

Након прикупљања података о женској особи, утврђено је да је она полицијским службеницима саопштила погрешан идентитет, те да се ради о лицу Т. Р. (30) из Републике Србије.

Осим тога, криминалистичком обрадом утврђено је да у Колашину са Т. Р. бораве још две женске особе које су лоциране у једном угоститељском објекту у овом граду, а које су биле у друштву са, како МУП ЦГ наводи, безбедносно интересантним лицима Д. Ј. из Колашина и Н. Р. из Мојковца.

Ове две женске особе доведене су у службене просторије Одељења безбедности Колашин где је проверама утврђено да је реч о Ј. М. (21) и И. П. (46) из Републике Србије.

Такође је утврђено да Ј. М. и И. П. немају евидентиран прелаз државне границе, као ни пријављен боравак у Црној Гори.

Осумњичене уз кривичну пријаву приведене надлежном државном тужиоцу који је донео решење о задржавању ових особа до 72 сата према елементима постојања кривичног дела "непоступање по здравственим прописима за сузбијање опасне заразне болести".

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво