Борба за сваког туристу у Будви – незапамћено ниске цене

Упркос томе што одмор у Будви није био јефтинији у протеклих деценију и по, гостију је десетак пута мање него лане, на плажама практично нема гужви ни викендом, има довољно паркинг места, па сви који одмарају кажу да је то прави доживљај.

Борба за сваког госта, праћена незапамћено ниским ценама, како би се спасило шта се спасити може – тако би могла да гласи овогодишња парола будванских хотелијера.

Намера је на сваки начин анимирати што више туриста из региона и европских држава да дођу на одмор упркос ситуацији са пандемијом коронавируса, али и жеља да овогодишњу сезону колико-толико спасе и домаћи гости.

Највећа државна хотелска компанија – Хотелска група "Будванска ривијера" и највећа приватна хотелска компанија у Црној Гори "Монтенегро старс хотелс груп" покушавају да и за трећину нижим ценама, изузетно повољним пакет-аранжманима и разним другим повољностима око плаћања, привуку на одмор што више туриста.

Исход сезоне нико не може да прогнозира, јер се из дана у дан услед разбуктале пандемије, поготово у државама региона, мењају одлуке власти и предузимају мере за сузбијање ширења вируса, али је једно сигурно,  одмор у Будви за протеклих деценију и по никада није био јефитнији.

Напунити готово 17.000 лежаја у 129 хотела на Будванској ривијери, велики је изазов. Промотивне акције практично су преплавиле друштвене мреже, с циљем да се анимира што више туриста.

Директорка маркетинга ХГ "Будванска ривијера" Санела Kахровић каже за Вијести да је назив овогодишње кампање - "Одмор који сте заслужили".

"И у овој специфичној сезони понудили смо моделе туристичких аранжмана за које влада велико интересовање првенствено домаћег тржишта. У оквиру ове кампање обезбеђене су специјалне цене које су и до 35 одсто ниже од стандардних за овај период, док је боравак за децу до 10 година бесплатан", истакла је Кахровић. 

Према њеним речима, ових дана у "Словенској плажи", осим домаћих, борави и мањи број гостију из Словачке и Мађарске.

Пи-ар менаџер хотелске компаније "Монтенегро старс хотелс груп" Маја Вукићевић казала је да су припремили слоган – "Одмор вриједан ишчекивања", истакавши да су мере санитарно-хигијенске безбедности подигли на највиши ниво, а цене спустили на никад нижи ниво.

петак, 10. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара