Жучна расправа на ходнику у Будви

Председник СО Будва Крсто Радовић и Снежана Куч, коју је одборничка већина ДПС-а и Црногорске именовала за в. д. председницу општине и Скупштине, вербално су се сукобили на ходнику у згради општинске управе.

Инциденти у Будви почели су пошто је прекршен договор да ниједна од "две власти" не улази у зграду општине.

Вршиоци дужности председника Општине и СО Будва, Владимир Булатовић и Снежана Куч (ДПС), јутрос су дошли на своја радна места иако је у петак постигнут начелни договор да нико од разрешеног и новог руководства не иде на посао док траје дијалог о превазилажењу политичке кризе и смиривања тензија.

Подсетимо, нова већина, предвођена Булатовићем и Снежаном Куч, изгласала је неповерење доскорашњим председницима Општине и Скупштине општине, Марку Царевићу и Крсту Радовићу, што је условило вишедневну кризу у Будви.

Упркос договору да се у општину не улази док се не заврши дијалог о разрешењу кризе, Булатовић и Снежана Куч ушли су у зграду, штитећи се приватним обезбеђењем.

Такав потез изазвао је револт одборника демократа, који су после гурања са обезбеђењем пробили кордон, а смењени председник Општине Марко Царевић ушао је у свој кабинет.

Лидер Демократске Црне Горе Алекса Бечић обратио се са прозора општине окупљенима који су повремено узвикивали "Мило, лопове".

Демократе су поручиле да из зграде неће изаћи док се криза не разреши. 

петак, 17. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара