Амбасада Србије у Црној Гори: Бранки Милић позлило, сада је стабилно

Бранки Милић, која се већ дуже време налази у Амбасади Србије у Црној Гори, ноћас је позлило, али се брзом интервенцијом екипе Хитне помоћи њено стање стабилизовало током ноћи, саопштио је амбасадор Србије у Подгорици Владимир Божовић.

"Синоћ нешто после један сат иза поноћи је поново позлило Бранки Милић која се већ дуже налази у Амбасади Републике Србије у Црној Гори. Одмах је позвана Хитна помоћ која је врло брзо дошла и Бранки Милић указала хитну медицинску помоћ. Након тога јој је било боље и њено стање се током ноћи стабилизовало", навео је Владимир Божовић у саопштењу.

Амбасадор се захвалио екипи Хитне помоћи која је, како истиче, врло брзо и професионално реаговала спасавајући живот.

"Ово још једном актуализује апел који је амбасадор Божовић упутио надлежним државним органима Црне Горе 8. марта о потреби њеног пребацивања у њену матичну државу на детаљно дијагностиковање и лечење код њеног ординирајућег лекара и у здравственом систему Републике Србије", навела је амбасада у саопштењу.

"Уочи великог хришћанског празника Васкрсења Христовог још једном молимо и апелујемо да се хумано и људски поступи према Бранки Милић, како би се заштитила светиња живота, испоштовао закон и држава Црна Гора и поступило по начелима правде и праведности", каже се у саопштењу амбасаде Србије у Подгорици.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво