Нестао познати ТВ кувар Дејан Маркус

Познатом телевизијском кулинару Дејану Маркусу, који се прославио у кулинарској емисији "Кувати срцем" емитованој на РТС-у, од 7. фебруара губи се сваки траг. Маркус последњих осам година живи у Загребу.

Последњи пут са Маркусом су пријатељи контактирали у петак, а Дејанова сестра Јелена, која живи у Београду, покушава да пронађе брата. Нестанак је пријављен и трешњевачкој полицији која за њим трага, преноси Јутарњи лист.

"Ако имате било какву информацију о моме брату, молим вас јавите полицији. Никад се није догодило да се не јави, да нестане. На мобилном и на друштвеним мрежама Дејан је био активан, како се оно каже, од 0 до 24. Задњи пут сам се с њим чула преко порука 6. фебруара, а нестао је идући дан. И од тада само тишина, неизвесност и очај", рекла је за Јутарњи лист Јелена Маркус, сестра несталог Дејана.

У потрази за Дејаном активирало се на стотине његових пријатеља и познаника. Последња особа која се са њим чула тог дана око 18.30 сати је једна пријатељица.

Распитивали су се и у свим болницама у Загребу мислећи да му је можда позлило, да је хоспиталозован, али га нису пронашли.

Дејанова сестра каже да је он пријатељу споменуо да ће можда ићи у Сплит на једну манифестацију вина и да ће се вратити у суботу увече.

"Није се вратио у стан ни у суботу ни у недељу. Пријатељ га је у стану тражио, али безуспешно. Контактирали смо и пријатеље у Сплиту код којих би можда могао одсести и којима је рекао да ће се јавити ако дође, али није. Звали смо и хотеле. Дејана нигде нема", додаје Јелена Маркус.

У полицијску станици на Трешњевци нестанак је у име породице пријавио Маркусов пријатељ у среду, а његова сестра је, како нам је рекла, у телефонском контакту са истражитељима.

Маркус од 2012. године живи у Загребу, где је своје кулинарске вештине у једном тренутку заменио вином након отварања винотеке "The Wine".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво