Експлозија на бензинској пумпи код Зворника – једна особа погинула, више повређено

Једна особа је погинула, а осам повређено у експлозији која се догодила на бензинској пумпи у месту Шепак у Републици Српској близу границе са Србијом. Страдао је држављанин Србије из околине Лознице.

Полицији је око 10 сати 40 минута пријављено је да је дошло до експлозије на бензинској пумпи "Нешковић" у месту Шепак.

Седморо повређених збринуто је у болници у Зворнику, а једна особа у болници у Лозници, сазнаје Срна у Полицијској управи у Зворнику, преноси РТРС.

Како РТС сазнаје, шест особа је лакше повређено. Две особе које имају тешке телесне повреде пребачене су у здравствене центре у Тузли и Бањалуци. Једна особа је животно угрожена.

На лицу места су ватрогасне екипе и полиција, а ватрогасци су потврдили да је пожар који је захватио бензинску пумпу стављен под контролу.

Незванично, до експлозије је дошло након судара два аутомобила након чега је један од њих ударио у вентил резервоара у којем се налази ауто-гас.

У експлозији је потпуно уништена бензинска пумпа и оштећен велики број аутомобила. Оштећени су и стамбени објекти који се налазе у близини пумпе.

Експлозија се осетила и у околним местима, као и у Лозници.

Ова пумпа налази се само неколико десетина метара од граничног прелаза "Трбушница". 

Саобраћај на магистралном путу Зворник–Бијељина је обустављен и усмерава се на алтернативне правце.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво