Хрватска, жена признала да је убила сестру чије је тело нађено у замрзивачу

Сестра Јасмине Доминић која се води као нестала од 2005., а нико је није видео од 2000. године признала је да ју је убила, преноси "Индекс" наводе портала "Телеграм".

Полиција је пронашла тело у замрзивачу у породичној кући у хрватском месту Павловци, Међимурска жупанија, за које се сматра да припада Доминићевој.

Сестра жртве Смиљана Срнец (45) још није испитана у присуству адвоката.

Њој је продужен притвор због сумње да је повезана с убиством сестре Јасмине.

Срнецову још увек није испитало Жупанијско државно тужилаштво, а то ће, како кажу, бити обављено у законском року.

"Данас неће бити испитана, видећемо како ће се сутра развијати ситуација", речено је у вараждинском Жупанијском државном тужилаштву.

Полиција је известила да пре завршетка обдукције не може са сигурношћу потврдити да је у замрзивачу у кући у селу Павловци пронађено тело Јасмине Доминић, чији је нестанак пријављен августа 2005.

"Знамо да се ради о женској особи са сигурношћу, али за сада не можемо тврдити да се ради о тој несталој особи, али сумњамо да је то та нестала особа", изјавио је на конференцији за новинаре портпарол међимурске полиције Ненад Рисек.

Додао је да је осумњичена 45-годишњакиња са ширег подручја општине Мала Суботица у недељу у вечерњим сатима предата притворском надзорнику међимурске полиције због сумње да је убила Јасмину Доминић.

Полиција је потврдила да је још 2005. претресла кућу у којој је недавно пронађено тело.

"Могу рећи да смо били више фокусирани на ван, према тим неким информацијама, чак и на нека околна места. Међутим, тада нисмо имали информације да би се то могло догодити унутар куће", рекао је Рисек у одговору на питање новинара како то да полиција није открила тело приликом претраге куће.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво