Додик: Пуштање Дудаковића доказ да је правосуђе БиХ фарса

Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је поводом ослабађања ратног команаднта Петог корпуса Армије БиХ Атифа Дудаковића и још 12 припадника тог корпуса, да не жели да каже да је био у праву када је јуче рекао да сумња у босанско-херцеговачко првосуђе, преноси РТРС.

"Ово најбоље показује колика је фарса правасуђе на нивоу БиХ у целини. За егзактне и потврђене доказе, Суд БиХ није смео да пресуди, јер се боји муслиманске јавности и био би изложен страшним притисцима", оценио је Додик.

Председник РС је навео да је Дудаковић после хапшења доведен пред суд где му је дозвољено да држи политички скуп, а то је значило да ће одмах бити и пуштен на слободу.

Додик је истакао да је сасвим други случај када су Срби хапшени у вези са ратним злочинима и довођени у понижавајућим околностима, док се са Дудаковићем поступало супротно.

број коментара 4 Пошаљи коментар
(понедељак, 30. апр 2018, 09:44) - anonymous [нерегистровани]

Vlasnici 64%???

A kako ste postali "Vlasnici"? Ubjanjem i protjerivanjem Bosnjaka jos od 1914!

(понедељак, 30. апр 2018, 00:34) - anonymous [нерегистровани]

Srbija

SRBI su ne tako davno bili vecinski narod BIH i vlasnici zemlje 64% a danas one koji su ubijali i progonili SRBE oslobadjaju i nagradjuju ALI jel to svima jasno u Srbiji sta se desava preko Drine

(недеља, 29. апр 2018, 22:40) - anonymous [нерегистровани]

Politicki skup

nije bosna samo muslimanska drzava,nikada nije bila niti ce biti.

(недеља, 29. апр 2018, 19:42) - anonymous [нерегистровани]

Pravda

Ma bitno je da mi nase ljude osudjujemo i zatvaramo zbog ratnih zlocina a ovi drugi kako rade nije uopste bitno !!!