Власи није кандидат за амбасадора

Косовско министарство иностраних послова демантовало наводе подгоричког листа "Дан" да је Азем Власи кандидат за амабасадора Косова у Црној Гори, пренео је дневник "Косова сот".

"Нема ниједног конкретног имена, јер још није одређено када ће бити отворене амбасаде. Црна Гора ће бити у другом таласу отварања амбасада, али нема именовања. Ако се неко појави добровољно, то је нешто друго", потврдили су извори из МИП-а Косова.

Власи је приштинским медијима рекао да га још нико из институција Косова није консултовао, нити са њим разговарао о могућности да буде именован за амбасадора у Црној Гори, истичући да би "представљање Косова у тој земљи за њега било част и задовољство".

број коментара 1 Пошаљи коментар
(среда, 19. нов 2008, 12:09) - Milorad Stojanovic [нерегистровани]

Covek koji je odrastao u srpskom drustvu

Ja licno mogu da zamislim Azema kao ambasadora. Dugo sam bio sa njim i njegovoj blizi (tj. on u mojoj) da bi znao kakav je covek. Vreme je ucinilo svoje i puno stvari su krenule drugim tokom. Ali i pored toga on ima jos uvek u sebi sve sto bi mogao da Srbe, Crnogorce kao i Shiptare tj. kako oni to moderno kazu Albance a za veliko cudo Shiptar se Shiptaru obraca " gde si bre Shiptar" nekako priblizi i dovede do linije zblizavanja.
Rade
P.S.
Iskren pozdrav svim gimanazijalcima, ucenicima ekonomske i poljoprivredne skole iz tadasnje generacije.