Закинтос: Американац убијен у тучи, ухапшени Грк и Британац српског порекла

Један амерички туриста је претучен на смрт у бару на грчком острву Закинтос, због чега су ухапшени Грк и Британац српског порекла.

Грчка полиција је саопштила да је 22-годишњи Американац подлегао повредама задобијеним у тучи у једном бару на Закинтосу.

Наводи се да је тог мушкарца јутрос на смрт претукла група људи у бару у области Лаганас, у којој је учестало силеџијско понашање страних туриста, навела је агенција АП.

Грчке власти наводе да су 34-годишњи Грк и 32-годишњи Британац пореклом из Србије ухапшени и да ће се појавити пред тужиоцем због оптужби за убиство.

Истрага осталих особа умешаних у тучу је у току, као и узрока сукоба.

Према наводима листа Екатимерини, држављанин САД сукобио се рано јутрос са групом српских туриста у бару "Бар-код".

Потом су грчки бармен, Британац српског порекла, који је члан обезбеђења бара и српски туристи појурили за Американцем и претукли га на улици, оставивши га без свести.

Повређени Aмериканац превезен је у локалну болницу, где су лекари констатовали смрт, пише грчки лист.

број коментара 6 Пошаљи коментар
(субота, 08. јул 2017, 07:59) - anonymous [нерегистровани]

одговор на глупости

Срби нису глуп народ, а поготово не због тога што је у некој тучи неки Србин убио некога. Кад би имали чопоративни менталитет, не бисмо имали белу кугу, већ десетак деце по брачном пару. Српски народ је све супротно од наведеног у вашем злобном коментару. Човека је веома лако убити у тучи. Довољно је да незгодно падне и крај. Не оправдавам убиство, али истрага ће показати шта је и како је. Остаје да се види и због чега се Енглез сукобио са српским туристима. На жалост оваква глупост је коштала некога живота, а и искористиће се за испирање мозга српском народу, како смо све најгоре и набијање колективне кривице што је тек највећа глупост. Мека сила (пропагандни рат) против Срба никада не престаје

(субота, 08. јул 2017, 06:59) - Joe [нерегистровани]

Srpskog porekla???

Da li mozete da zamislite naslove: "amerikanac britanskog porekla" ili "britanac francuskog porekla" ili "amerikanac meksickog porekla". Nisam siguran da se navodi poreklo kod osumnjicenih. Ovo mi deluje kao zlonamerna informacija!

(субота, 08. јул 2017, 06:00) - Aoteroa [нерегистровани]

Obicno se koristi termin

naturalizovan, za nekog koji nije rodjen u zemlji gde je stekao drzavljanstvo, osim u slucaju kada hoce da se naglasi tacno poreklo !?

(субота, 08. јул 2017, 01:40) - bata [нерегистровани]

kako im odgovara

znači nije mogao da bude samo britanac nego je moralo da se podvuče da je srpskog porekla....

(петак, 07. јул 2017, 20:54) - anonymous [нерегистровани]

Не знам шта им је то требало

Још један доказ да смо ми Срби изузетно глуп народ, и да имамо чопоративни менталитет. Ко зна колико њих ће морати на дугогодишњу робију. Колико само начих младих људи робија због оваквих глупости! Колико их је осуђено због убиства оног Француза у Београду?

(петак, 07. јул 2017, 17:28) - anonymous [нерегистровани]

Britanac srpskog porekla

je interesantna formulacija!