Цветојевићу условна казна

Србин Саша Цветојевић,кога су хрватске власти ухапсиле због не служења војног рока у Хрватској, и осудиле на казну затвора -стигао je у Београд и осећа се добро.

Цветојевић је јуче око 17 сати кренуо из Загреба пут Србије пошто га је жупанијски суд у Загребу осудио на условни казну затвора због тога што није одлужио војни рок у Хрватској војсци а затим и пустио на слободу..

Цветојевић је у недељу ухапшен на изласку из Хрватске под оптужбом да није одслужио војни рок у Хрватској војсци.Саша Цветојевић је 1991. године, када је имао 16 година, избегао из Загреба, а данас са двојним држављанством живи у Параћину.

Саша Цветојевић је осуђен на казну затвора од осам месеци - условно на три године.

Пре поласка из Загреба, Цветојевића је примио потпредседник Хрватског сабора Слободан Узелац.

Повезане вести:

Хрватска ухапсила избеглицу

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи