ЛДП: Резултати у Неготину охрабрују

Петанест одсто гласова на локалним изуборима у Неготину обавезује ЛДП да истраје у намери да сваку локалну средину у Србији учини "пристојном и уређеном", наводи та странка.

Либерално демократска партија саопштила је данас, након освојених 15 одсто гласова на локалним изборима у Неготину, да су грађани препознали вредности за које се ЛДП залаже од оснивања, истичући да је то велико охрабрење и подстрек за даљи рад те странке.

Како се наводи у саопштењу ЛДП двоцифрен резултат обавезује ту странку да истраје у намери да сваку локалну средину у Србији учини "пристојном и уређеном".

"Ми ћемо, као и увек до сада, наставити да радимо на модернизацији и побољшању услова живота сваке средине у којој за тако нешто имамо прилику", поручио је ЛДП.

Како се додаје основна особина те странке јесте да никада није ћутала, али и да промењене околности на политичкој сцени захтевају да буде одговорнија него икада до сада.

"Политику о којој је ЛДП од оснивања говорио и за коју се све ове године бескомпромисно залагао потврдило је време и она је у једном делу бирачког тела, који је у нама некада видео ђаволе, препозната као једина исправна. Данас странка почиње да ради још јаче, још ефикасније. Она то мора да чини због будућности људи у Неготину или било којој другој средини у Србији", наводи се у саопштењу.

ЛДП је захвалио свима који су гласали за ту листу, коју је предводила кандидаткиња за председницу општине Радмила Геров, додавши да жели да у Неготину наставак започетог у претходном периоду.

"Изградили смо градски трг, урадили 80 одсто канализације у граду, реновирали бројна игралишта, а сада је време да тај посао наставимо да спроводимо, да средимо улице и путеве, помогнемо развој пољопривреде", саопштио је ЛДП.

Та странка је оценила да је Неготин данас град рушевина, којег је уништила погрешна политика, и из којег се у потрази за бољим животом иселило 15.000 људи.

"У граду 40 одсто људи нема посао, а некадашњи симболи места, попут 'Крајина вина' и млекаре, налазе се у стечају. Наша обавеза је да то променимо", навео је ЛДП.

Једини оријентир те странке, како се додаје у саопштењу, јесу вредности на којима је базирала досадашње деловање.

"За њих морамо обезбедити довољно широку подршку унутар друштва. Странка ће свој даљи рад базирати на проширењу упоришта наше политике, а у наредном периоду, у складу са унутарстраначком процедуром, биће одржане и седница Главног одбора и скупштина странке, на којима ће се дефинисати јасни правци будућег деловања", наводи се у саопштењу.

број коментара 6 Пошаљи коментар
(петак, 18. апр 2014, 13:30) - anonymous [нерегистровани]

re

Nije Ceda pobedio vec Radmila Gerov

(недеља, 30. мар 2014, 18:20) - Moma [нерегистровани]

Bravo!

Ipak je LDP uspeo. Eto, od toliko opština u Srbiji, LDP je u jednoj opštini uzeo sviše od jedne sedmine glasova! Bravo Čedo!
Nema potrebe da podnosiš ostavku, jer, vidiš da nije sve tako crno...

(петак, 28. мар 2014, 21:10) - anonymous [нерегистровани]

LDP

Hvala svima u Negotinu koji su glasali za LDP.

(среда, 26. мар 2014, 00:34) - anonymous [нерегистровани]

do sledecih izbora

Mislim da ce na sledecim izborima Cedi biti jasnije ovo sto sada jos ne zeli da zna. Gotovo je, trazi posao.

(уторак, 25. мар 2014, 23:01) - anonymous [нерегистровани]

istina

Davljenik se vata za slamku.

(уторак, 25. мар 2014, 13:22) - anonymous [нерегистровани]

Tačno

Najviše ohrabruje činjenica da vi niste osvojili više od 3 % na nivou Srbije. Samo se Vi tešite i samozavaravajte.