Читај ми!

Неготин, понављање избора на 13 места

На 13 бирачких места у општини Неготин понавља се гласање на локалним изборима. На овим изборним местима у бирачки списак је уписано 8.567 пунолетних грађана општине Неготин са правом гласа.

У општини Неготин понавља се гласање на локалним изборима на 13 бирачких места.

Према решењу Општинске изборне комисије, избори се, због утврђених неправилности и кршења процедура, понављају на четири бирачка места у граду и на девет у сеоским месним заједницама Трњане, Прахово, Јабуковац, Плавна, Кобишница, Буковце, Сиколе, Рајац и Карбулово.

На овим изборним местима у бирачки списак је уписано 8.567 пунолетних грађана општине Неготин са правом гласа.

У Општинској изборној комисији у Неготину кажу да је бирачким одборима изборни материјал достављен на време, као и обавештења грађанима.

На поновљеним изборима за 45 представника новог сазива Скупштине општине Неготин, као и на изборима 16. марта, бирачи ће се опредељивати између шест листа кандидата.

Иначе, на локалним изборима у Неготину 16. марта право да гласа имало је 40.846 бирача.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво