Читај ми!

Полиција претражила депонију и контејнере у близини стана свекрве Ане Волш, пронађени сумњиви предмети

У контејнерима и на депонији северно од Бостона пронађени су предмети који би могли да помогну полицајцима у потрази за Аном Волш, мајком троје деце која је нестала у Масачусетсу. Њен муж је у затвору откако су истражитељи у подруму куће пронашли крв и крвави нож.

Истражитељи су претражили контејнере који се налазе у близини зграде у којој живи мајка Брајана Волша, супруга нестале жене, који је претходно ухапшен јер је осумњичен за убиство.

"Предмети ће бити подвргнути форензичком тестирању у оквиру текуће истраге о нестанку мајке троје деце у Кохасету", саопштила је канцеларија окружног тужиоца Норфолка Мајкла Морисија.

Тридесетдеветогодишњу Београђанку Ану Волш последњи пут видео је пријатељ на новогодишње јутро.

Њен супруг Брајан Волш (47) тренутно је у притвору због наводног обмањивања полиције која за Аном трага од 4. јануара, када су њен нестанак пријавиле колеге из Вашингтона, у којем је радила.

Наиме, истражитељи су отишли у стан у којем живи мајка Брајана Волша, Дајана. Полицајци су претражили контејнере, али и депонију у Пибодију, који се налази око сат времена вожње од Кохасета.

"Претрага спроведена јуче северно од Бостона довела је до прикупљања бројних предмета који ће сада бити предмет обраде и тестирања како би се утврдило да ли имају доказну вредност за ову истрагу", рекао је портпарол Морисија Дејвид Трауб, додајући да никакви детаљи о тим предметима неће бити откривени у овом тренутку.

Извор повезан са истрагом навео је раније да је забрињавајућа историја интернет претраживања у вези са убиством пронађена на електронским уређајима Брајана Волша.

Како преноси Си-Ен-Ен, позивајући се на изворе блиске истрази, у историји интернет претраге на уређајима Брајана Волша пронађени су упити "како се решити тела жене од 52 килограма" и "како раскомадати тело".

Истражитељи су претходно пронашли крв и крвави нож у подруму куће породице Волш.

Брајан Волш је, иначе, на условној казни и носи наруквицу за праћење због продаје лажних слика Ендија Ворхола 2016. године.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво