Читај ми!

Пуцњава у тржном центру у Копенхагену, неколико мртвих

Неколико особа убијено је у пуцњави у тржном центру у Копенхагену, рекао је шеф полиције. Нападач је ухапшен, а реч је о 22-годишњем Данцу.

Данска полиција је саопштила да је неколико људи погођено из ватреног оружја и да је једна особа ухапшена у Копенхагену, док је градоначелница данске престонице ситуацију оценила као "веома озбиљну".

У полицији кажу да је ухапшен 22-годишњи Данац и да тренутно нема индиција да је приведени деловао у сарадњи с другим лицем.

У главну болницу примљено је неколико особа, рекао је портпарол те здравствене установе наводећи да су позвали додатне хирурге и медицинске сестре како би помогли у збрињавању.

Локални медији објавили су снимке са места напада на којима се види тешко наоружана полиција, као и људи који беже из тржног центра.

Британски певач Хари Стајлс је због пуцњаве отказао концерт који је требало да одржи у дворани у близини тржног центра, а полиција је затворила две метро линије за све осим оних који се враћају кући са отказаног концерта.

Краљевска кућа је издала саопштење поводом напада у тржном центру, позивајући на јединство и изражавајући саосећање са породицама жртава.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво