Читај ми!

Супруг наставнице убијене у школи у Тексасу преминуо од "сломљеног срца"

Два дана након што је његова супруга Ирма Гарсија (46) убијена у школи у Јувалдеу, Џо Гарсија (48) преминуо је од срчаног удара.

У масакру у основној школи у Јувалдеу убијено је деветнаесторо деце, старости 9 и 10 година, и две наставнице. Једна од њих била је и Ирма Гарсија.

Њена биографија на школском сајту била је кратка, а навела је да воли свог супруга, четворо деце, као и да воли да предаје деци.

Џо Гарсија, њен супруг, преминуо је два дана након масакра, од срчаног удара, саопштено је из цркве у коју су ишли. Чланови њихове породице кажу да је умро од сломљеног срца.

"Заиста верујем да је Џо умро од сломљеног срца. Изгубио је љубав свог живота након што су 25 година били заједно – то је било превише за њега", навео је њен рођак.

Џон Мартинез, Ирмин нећак, написао је у објави на GoFundMe да ће новац који буде прикупљен преко тог портала бити искоришћен за даљу едукацију њене деце и друге потребе породице Гарсија:

"Она је жртвовала свој живот како би спасила децу у учионици. Била је херој."

Ирма Гарсија је предавала 23 године, а последње две године заједно са Евом Миралес, која је такође убијена у масакру у Јувалдеу.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво